‎‎‎‎‎‎‎

EIRIN_1920x1080_9311
Etter mange års erfaring fra TV-produksjon ser Eirin Bjørnstad lett muligheter som kan utvikles til gode ideer; noe som kan foredles til gode, morsomme, lærerike og spennende fortellinger. FOTO: MF Design.

Eirin Bjørnstad

LANG ERFARING FRA NRK-TV I TROMSØ. NÅ VELETABLERT PÅ VESTLANDET, I STRAND KOMMUNE

I dag er Eirin frilanser, tekstforfatter og kreativ gründer med eget firma – GODT FORTALT.

Hun har mye spennende på gang, og er klar for flere store og små oppdrag. Gjerne intervjuer, fortellerstemme og eksponering foran kamera, men også rådgivning og annet innen formidling.

 

FRA IDÈ TIL VIKTIG HISTORIEFORTELLING

Eirin er utadvendt, informasjonssulten, og opptatt av alt og alle rundt seg. Hun ser lett muligheter som kan utvikles til gode ideer; noe som kan foredles til gode, morsomme, lærerike og spennende fortellinger. Fortellinger mange kan ha nytte og glede av.Eirin er også opptatt av livshistorien til det enkelte menneske, og slektshistorier. Begge delerer viktige tema og konsepter innen GODT FORTALT.

Erin er klar for store og små oppdrag, eksponering foran kamera, rådgivning og annen formidling. FOTO: MF design

TV ERFARING FRA UNDERHOLDNING, DOKUMENTAR, SERIER, OG DIREKTESENDINGER

I 15 år har Eirin arbeidet innen TV-produksjon. Hun har vært produksjonsleder og prosjektleder, arbeidet med redaksjonelt innhold, research, casting og økonomi. Hun har

møtt utallige flotte og interessante mennesker i NRK-jobben, hvor hun fikk reise over hele landet. Hun har lært mye i denne jobben, og av alle menneskene hun har møtt. Og hun har fått være med i formidling av mange spennende historier.

Kompleksiteten i TV-produksjon har også lært henne mye om hvor viktig nettverk og samarbeid er mellom forskjellig fagekspertise, dersom sluttresultatet skal bli bra. Ingen dager var like i NRK-jobben, og redaksjonene skiftet mannskap hver gang et prosjekt var over. I sum utviklet dette hennes evne til rask omstilling, og til å tenke fort og nytt.

 

FORFATTER OG INTERVJUER FOR FORSKNINGSPROSJEKT

Eirin trives godt i forfatterrollen. Hun har vært hovedansvarlig for produksjon av flere slekts-bøker. Sammen med lokal kunstner har hun utgitt bok med korte og godt krydrede historier om Tromsø by, historiske bygg og tradisjoner. Eirin liker godt intervjurollen og har intervju-oppdrag for Ryfylkemuseet relatert til forskningsprosjekt om Stålverket på Jørpeland.

 

ALLSIDIG ERFARING OG SCENEVANT

I Eirin sitt mangfold av erfaring kan neves at hun har NLP Coach utdanning fra Paradigme Academy, journalistutdanning og studium i samfunnsfag, kurs i styrekompetanse og prosjektlederutdanning. Fra 1997 til 2006 drev hun sitt eget firma; Scenevant ved siden av jobben i NRK. Her arrangerte Eirin flere konferanser, reklameprosjekter, og stor lunsj med
H. M. Kongen tilstede i anledning innsettelse av ny biskop.

 

Scenevant hadde også ansvaret for musikkspillet «A change to change» i Kongeparken i forbindelse med Mandelakonserten i Tromsø 2006. Eirin har levert underholdning og vært manager for flere artister. Hun har også vært markedsansvarlig og styreleder i NordbohusPolaris og markedssjef for Sadio Nor Teater i Tromsø. Teateret har som motto «å gi liv til lokal kunnskap».

 

‎‎‎‎‎‎‎