‎‎‎‎‎‎‎

RINGREVER TIL HOVEDSIDEN_ØVERST_1920x1080_IMG_9896
Ringrevene samlet: Fra venstre: Nils Arne Johnsen, Maren Ørn og Helen Christie Thu. FOTO: MF Design.

Ringrever AS

HISTORIEFORTELLING, DRONEFOTOGRAFERING,
VIDEO OG GODE TEKSTER

– GJENNOM MANGE 10-ÅRS ERFARING FRA MEDIA OG MARKEDSARBEID REGIONEN, ER RINGREVER GODT KJENT MED NÆRINGSLIVET OG KULTUREN

 

HER DAGLIG LEDER OG EIER AV RINGREVER AS; NILS ARNE JOHNSEN

I snart 40 år har Nils Arne Johnsen arbeidet med markedsføring. Han har jobbet i markedsavdelingen ved Stavanger Aftenblad, hos Sandnes Ulf, i Sandnesposten, og samarbeider også med Blink Festivalen.

 

Siden 2009 har Johnsen drevet egen næringsvirksomhet som i dag har det unike navnet Ringrever AS. Fra et sterkt kompetansemiljø i flotte lokaler, ved Innovation Dock i Sandnes sentrum, tilbyr Ringrever det meste innen markedsføring og budskapsformidling: Alt fra strategi og idé-arbeid til tekstutforming/journalistikk, foto og dronefotografering. I tillegg kan de levere utvikling, utforming og innhold til nettsider og sosiale medier.

 

I særlig grad satses på historiefortelling via video. Dette er noe Johnsen trives og inspireres ekstra av å arbeide med. I historiefortellingen legges det stor vekt på å formidle det nære og ekte. Det gir størst troverdighet og skaper størst tillit hos mottakerne, erfarer Johnsen.

Sandnes sentrum. Ringrever har et stort nettverk og svært godt kjennskap til området, regionen, næringsliv og offentlig virksomhet her. Det skaper tillit og god dialog med kundene. FOTO: MF Design.

Som seg hør og bør for et firma i Innovation Dock, har Ringrever de siste år vokst med to nyemedarbeidere og partnere; Helen Christie og Maren Ørn. Dette har utvidet både kompetanse og kapasitet, og gir et godt grunnlag for solide løsninger og videre utvikling.

Spør en etter en rød tråd i virksomhetens særpreg, er svaret biler. Det har alle særlig interesse for. Noe som har ført til etablering og drift av det digitale bilmagasinet: https://www.bil-rogaland.no

PARTNER HELEN CHRISTIE THU – SPESIALISTEN PÅ VIDEOREDIGERINGMED 20 ÅRS ERFARING FRA BRASIL

Å komme fra Brasil til Norge, gir i seg selv et fantastisk godt utgangspunkt for å se samfunn og omgivelser med nye øyner og åpent sinn. Da legges det ekstra godt merke til ting vi fastgrodde gjerne overser eller tar for gitt. Dette er en klar styrke når Helen skal skape fortellinger som fenger og formidler noe vesentlig, og gjerne på nye og kreative måter.

 

Videoproduksjoner er Helene sin store lidenskap – og en viktig del av hennes identitet. Alt skal være perfekt – noe hun behersker ut fra personlige egenskaper, grundig kunnskap, og lang erfaring etter å ha arbeidet med videoproduksjoner i Brasil i over 20 år. Etter noen få år i Norge har hun allerede fått mange positive referanser, og er klar og åpen for alle nye muligheter.

Ringrevene har gode arbeidsforhold i nye, flott lokaler sentralt i Innovation Dock, Sandnes. FOTO: MF Design.

PARTNER MAREN ØRN; JOURNALIST MED FOKUS PÅ GODE TEKSTER OG GODT INNHOLD

Maren har utdanning og solid erfaring som journalist. Hun har over mange år levert journalistisk innhold til Sandnesposten, Jærbladet, Solabladet, Dalane Tidende, Næringsavisen og AMedia. Hun er også fast skribent i Gatemagasinet Asfalt.

Maren er allsidig engasjert. Hun har hatt ulike roller i flere virksomheter, noe som har gitt allsidig erfaring, blant annet som: fagleder og avdelingsleder for tilrettelagt fritid i Sandnes kommune, kontorleder for Gottlieb Paludan Architects, markedsansvarlig og styremedlem i Sandnes Tennisklubb, sosiallærer ved Bogafjell skole, pressekontakt ved Commentumbokforlag og spinninginstruktør ved Sports Club treningssenter.

 

Noen aktuelle kilder:

https://www.facebook.com/ringreveras

https://www.ringrever.no/

https://vimeo.com/showcase/9760419

 

‎‎‎‎‎‎‎

Se mer på video: